Яйцата са една от най-полезните храни. Неслучайно всички спортисти и

...
Яйцата са една от най-полезните храни. Неслучайно всички спортисти и
Коментари Харесай

Отслабнете с едноседмична диета с яйца без йо-йо ефект

Яйцата са една от най-полезните храни. Неслучайно всички спортисти и хора, занимаващи се с дейна физическа активност, избират да похапват варени яйца денем. Те са вкусни, засищат и дават сила без изключително доста калории.

Варените яйца са обичайната храна за България. Диетата с варени яйца е лесна за следване, а резултатът е бърз и дълготраен. Диетата е подобаваща за всеки, който желае да смъкна няколко кг за малко време.

Диетата с варени яйца оказва помощ да свалите килограми без старания в рамките единствено на броени дни. За нея не ви би трябвало особена предварителна подготовка, а най-хубавото е, че не чувствате апетит. Диетата продължава седем дни, след които ще се радвате на красива и стройна фигура, само че без йо-йо резултат. Менюто е еднотипно и елементарно за осъществяване.

Диета с варени яйца

Закуска: 2 твърдо сварени яйца, филия пълнозърнест самун, чаша кафе или чай без захар;

10 ч: 2 цитруса по желание. Бананите са забранени;

 Отслабване с яйца

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, голяма купа зеленчукова салата. Забранени са добавки като картофи и месо;

16 ч.: Плод по избор;

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 300 г чисто сварено месо, салата от зеленчуци;

Диетата с варени яйца продължава най-вече 7 дни. Те би трябвало да са пресни и по опция домашни. В по-топлите дни яйцата се скапват бързо, по тази причина доста внимавайте по какъв начин ги съхранявате. Когато на открито е по-топло, би трябвало да се варят сред 14 и 17 минути.

По време на диетата би трябвало да се приема по 2 л вода на ден. Позволени са и неограничените количества билков чай, стига да е без добавена захар и подсладители. Най-добре е всички артикули, които приемате, да са пресни и домашно произвеждане.

Освен всичко друго, яйчената диета е измежду дребното, които изцяло печели доверието на експертите. Те обаче предизвестяват, че не би трябвало да прекалявате с приема на варени яйца, с цел да не се претрупа организмът.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР