Явор и Вики, които завършиха на първо място в Един

...
Явор и Вики, които завършиха на първо място в Един
Коментари Харесай

Направи го! Явор от „Един за друг“ сложи халка на Вики след 10 години заедно

Явор и Вики, които приключиха преди всичко в „ Един за различен “, към този момент са законно семейство. Двамата са сключили цивилен брак незабавно след шоуто, само че обилната женитба занапред следва.

Църковната гала, която ще бъде последвана от голямо празненство, е планувана за 12 август. Очаква се на нея да участват най-малко 200 индивида, измежду които близки и другари на младоженците, както и някои двойки от „ Един за различен “.

Явор и Вики завоюваха от шоуто 75 хиляди лева Възможно е най-малко половината да заминат за сватбата им, защото занапред се заричат да бъде неповторимо.

Двамата са минали през доста тежки моменти във връзката си. Заедно са от 10 години, само че преди да влязат в шоуто са били разграничени. Причината е точно в брака, тъй като той отказвал да й направи предложение. На всичкото от горната страна не желал второ дете, което тотално ги разделило.

Явор и Виктория обаче вземат решение да си дадат втори късмет в „ Един за различен “ и точно там се преоткриха. Той й предложи брак в една от игрите в шоуто, а през днешния ден към този момент са женени.

Очевидно щастието в тяхното семейство зависи директно от парите. Сега имат 75 бона и са щастливи, само че преди този момент са живеели напълно нормално. Той работи като кондиционен треньор, а тя има салон за хубост.

В „ Един за различен “ не е първата им поява по малкия екран. Вики е работила в „ Господари на ефира “ като адреналинка, а Явор е взел участие в „ Сървайвър: Камбоджа “.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР