Явор Бахаров и Рая Пеева – щастливо влюбениСнимка: InstagramБахаров не

...
Явор Бахаров и Рая Пеева – щастливо влюбениСнимка: InstagramБахаров не
Коментари Харесай

Бахаров не бил се бил бил. Приятелката му написа: Обичаме се!

Явор Бахаров и Рая Пеева – щастливо влюбени

Снимка: Instagram

Бахаров не бил се бил бил. Приятелката му написа: Обичаме се!

Рая Пеева, приятелката на Явор Бахаров, отхвърли да я е бил, както и да е посягал на служител на реда в ранното утро на 4 февруари, написа Трафикнюз.

``
реклама

Актрисата, позната ни от сериала по bTV " Скъпи наследници ", написа в Instagram следното, оставяме го без редакторска интервенция:

" Някои медии с или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена нито пък към полицейски чиновник, това е потвърден факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме дружно, Обичаме се, Обичайте се и вие ".

Към коментара си тя разгласява и фотография, на която се целува с Бахаров.

От Министерство на вътрешните работи обаче през днешния ден потвърдиха за ареста на артиста.

" На 4 март в 1:30 ч. е получен сигнал на 112 за скандал сред две лица. Колегите от Първо районно са реагирали незабавно. Последвало е несъблюдение на полицейско предписание и лицето е отведено в районното. Задържан е под стража за 24 часа, по-късно е удължена за 72 часа. Признал се е за отговорен и е наказан на пробация ", заяви шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.

Тази заран " Телеграф " написа, че Бахаров е задържан в неделя, откакто артистът разиграл екшън в центъра на София. Гонил и скубал бивше гадже по ул. " Фритьоф Нансен ", а инцидентен минувач се впуснал да я избавя.

Младеж с немски паспорт минал инцидентно и като видял експанзията над девойката, се намесил уверено да я избавя. Това вбесило брата на Захари Бахаров и той почнал да го млати. Докато артистът го налагал около тях предходна патрулка. Униформените видели багра и спрели, с цел да разтърват двамата.

Когато униформените поискали персоналната карта на Бахаров, той се нахвърлил с юмруци и върху тях. След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1 районно управление (на МВР). Впоследствие бил докаран под ескорт в Софийския областен съд, където през вчерашния ден е наказан по бързата процедура, по Указа за битка с дребното безчинство. Магистратите му дали 9 месеца пробация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР