Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него главен

...
Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него главен
Коментари Харесай

ПП-ДБ към Радев: Сигурността на гражданите е по-важна от Вашите властови амбиции

„ Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него основен секретар на Министерство на вътрешните работи да се оправи с престъпната хроника от последната година. Не, господин президент, сигурността на жителите е по-важна от Вашите властови упоритости и опазване на цялостен надзор над службите за сигурност “.

Това обявиха от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ в своя позицията, изпратена до медиите. Реакцията им идва във връзка изявлението на президента , който по-рано през днешния ден разгласи, че правителството използва всеки собствен личен неуспех като мотив за присвояване на още власт .

От ПП-ДБ допълват, че президентът за следващ път е показал угриженост за опазване на въздействието си в службите , вместо да обърне внимание на действителните проблеми на хората.

По-рано през днешния ден някогашния народен представител от ПП-ДБ Лена Бориславова също атакува остро Румен Радев, като му съобщи, че неговата политика е главната причина, която е тласнала обединението да договаря за сформиране на постоянен кабинет с огромния си конкурент в лицето на ГЕРБ-СДС.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР