Явно кризата и сложната ситуация не е повлияла на Здравко

...
Явно кризата и сложната ситуация не е повлияла на Здравко
Коментари Харесай

Бащата на Лена стана милионер


Явно рецесията и комплицираната обстановка не е повлияла на Здравко Ананиев – татко на Лена Бориславова. Той се занимава с бизнес, като към този момент умерено може да се титулова, като милионер. Финансовият доклад на компанията му за 2021-ва година и на една от компаниите му демонстрира доходи за малко над 900 000 лв..

Столичанинът Здравко Ананиев има две търговски сдружения, които носят имената носят буквите на 2-те му дъщери Лена и Маргарита – МЛ-92 ЕООД и МЛ-98 ЕООД.

МЛ-92 ЕООД е с доход от съвсем един милион за 2021-ва година, когато щерка му Лена се впуска в политиката и става представител на държавното управление и доближена на настоящия тогава министър председател Кирил Петков. Фирмата се занимава с търговия на консумативи за медицината, а близка такава активност развива и МЛ-98.

Освен 2-те напълно негови търговки сдружения таткото на Лена е съучастник и в дентален център в София, занимаващ се с образна диагностика, рентгенова такава, лекуване, съвещания и други сходни.

Също по този начин има е в ръководството на лаборатория в Сливен, където работи с още 3-ма души сътрудници.

До момента Бориславова усърдно се пробва да крие персоналния си живот и фамилията й от прожектора на медиите. Тя се е показвала обществено само с по-малката си сестра Маргарита, която е доктор в столицата на Франция.

Все отново преди дни годеникът на Лена, с който са дружно от 9 години показа, че към този момент обмислят повдигане на женитба.

Източник: pik.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР