Ясно е, че за новия сезон сме се въоръжили с

...
Ясно е, че за новия сезон сме се въоръжили с
Коментари Харесай

5 от най-актуалните връхни дрехи, които ще носим тази пролет

Ясно е, че за новия сезон сме се въоръжили с най-малко едно черно кожено яке и оня обичан бежов, който с неспокойствие чакаме да разходим из града. Това се отнася и до всички модели от деним. Въпреки че зимата още не си е отишла публично, ние към този момент се приготвяме за всички нови неща, които ще наместим в пролетния си дрешник.

Затова надникваме за малко в новите трендове и обръщаме тил на класиките, с цел да освежим стайлинга си нова връхна дреха. Като кожените блейзъри , които с изключение на в черно, ще забележим и в ярки и, като към момента обичаното ни и съвременно лавандулово лилаво. Точно в този цвят харесахме и модел на Plamenna Fashion Boutique от. 
               

Оставаме на вълна, тъй като виждаме и още една тяхна нова версия – по-къс вид . Тренд, който се прокрадна още предходната година, само че може би тази ще означи по-ярко наличие, като при него също можем да забележим разнообразни цветни разновидности и даже модели в някакъв принт.
               

Освен класическия тренчкот, ще виждаме нови негови версии – като контур и в разнообразни ярки цветове. Това се отнася и за ризите вид „ палтa “ , които към този момент няколко сезона пренасяме от топлите съм студените месеци и назад. Сега ги виждаме в по-свежи тонове и десени, подобаващи за пролетния стайлинг.
               

Още една наклонност от зимата намира своето продължение и това са капитонираните якета , единствено че в този момент ги виждаме в по-къса дължина. Якета, в които елегантно ще се приютяваме в по-хладните дни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР