Ясно е, че през последната година и половина нашето кино

...
Ясно е, че през последната година и половина нашето кино
Коментари Харесай

HBO Max идва в България през 2022

Ясно е, че през последната година и половина нашето кино бягство се случва в стрийминг платформите и колкото повече благоприятни условия ни носят, толкоз по-нетърпеливо ще заставаме пред екраните. Затова положителната вест през днешния ден е, че платформата за стрийминг на WarnerMedia ще започва в Европа на 26 октомври. Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора са първите шест европейски пазара, на които ще замени HBO GO и ще бъде налична още от тази година. През 2022 година услугата ще стане налична и в България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

HBO Max ще предложи един цялостен нов свят от висококачествено развлечение от обичаните марки на WarnerMedia, предлагащи наличие, в това число Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, както и отличените с награди американски и интернационални и Max истински продукции. Цялото наличие на тези марки ще бъде налично за първи път на една платформа в Европа.

„ Филмите и сериалите на WarnerMedia като „ Хари Потър “, „ Игра на тронове “ и „ Теория за огромния гърмеж “ са обичани и желани от почитателите в цяла Европа, а HBO Max е основана, с цел да им обезпечи най-интуитивното и комфортно преживяване при гледане на тези и още доста други невероятни заглавия с разнообразно жанрово наличие “, споделя Йоханес Лархер, началник на HBO Max International.



„ Уникалната и изключителна композиция от емблематично наличие от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, в това число местни продукции и лицензно наличие на външни студия, се сплотява в стрийминг платформа, която почитателите в Европа ще заобичат “, прибавя Кристина Сулебакк, общоприет управител, HBO Мax за EMEA. „ Виждаме голям капацитет за представянето на тази напълно нова стрийминг платформа в целия район. “

Функционалностите на новата платформа ще улесняват посредством персонализирани оферти и рекомендации всред голямото наличие и заглавия, налични в платформата. Услугата HBO Max ще бъде налична както за нови клиенти, по този начин и за актуалните клиенти на HBO в България, ползващи все още услугата HBO GO с пряк абонамент или с подобен в пакет на сътрудници.

През май тази година HBO Max отпразнува своята първа година в Съединени американски щати, а през юни започва в 39 територии в Латинска Америка и Карибите, отбелязвайки излизането си отвън Съединени американски щати. Така че с неспокойствие чакаме скоро да бъде налична и в България.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР