Ясно е, че когато говорим за абсолютната класическа и елегантна

...
Ясно е, че когато говорим за абсолютната класическа и елегантна
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи как да носим дънки със сако тази есен

Ясно е, че когато приказваме за безспорната класическа и елегантна композиция, надали има нещо по-добре изпитано от дънки и сако, а времето сега е изцяло уместно точно за нея. Особено когато рано заран не ни се умува дълго какво тъкмо да облечем. Колкото и да е класическа обаче да е тя, има по какъв начин да я създадем по-модерна и по-стилна, посягайки към за сезона.

Сред обичаните ни съчетания този сезон е мрачен блейзър с ретро дънки и кецове. Семпло и комфортно облекло, което можем да носим и през работната седмица, и през уикенда. Сакото може да е късо и жакардово, а дънките малко по-широки и тогава ще се получи страховит street style аутфит.
 Каспаров: Русия претърпя геополитическо проваляне в Украйна 20 септ 2022 | " Това, което се случи в Украйна, беше предсказуемо, аз предупреждавах доста години за това. И нежеланието на...               

Няма по какъв начин да не обърнем внимание на oversize блейзърите, които са тоталният must have и тази есен, тъй като те могат да се носят както със slim дънки, по този начин и с прави или вид baggy. Добавяме като алтернатива и карго панталоните, които също се оферират във вид на деним. Под сакото може да се постави и тогава се получава доста елегантна композиция, която в допълнение с обувки на ток е подобаваща даже и за празненство.
               

Тъй като кожените блейзъри се завръщат, те са съвършени за дънки и мокасини – комбиниране, с което реализираме небрежно-елегантен тоалет, който може да носим на всички места. Но да не забравяме за тренда с късите сака, които също могат да се комбинират с дънки, като те могат да бъдат както тесни, по този начин и необятни, и още веднъж няма значение дали ще приключим стайлинга с кецове или мокасини, или за какво не каубойски ботуши (а те също са ).
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР