Ясни са всички полуфиналисти в първия турнир от Големия шлем

...
Ясни са всички полуфиналисти в първия турнир от Големия шлем
Коментари Харесай

Феноменален Медведев направи пълен обрат и е на полуфиналите на Аустрелиън оупън

Ясни са всички полуфиналисти в първия шампионат от Големия шлем Аустрелиън оупън при мъжете.

В последна четвъртфинална среща страхотна драма имаше в борбата сред поставения под номер 2 Даниил Медведев от Русия и деветият подложен канадец Феликс Оже-Алиасим. Руснакът съумя да обърне от 0:2 своя противник и стана последният полуфиналист. В обособените елементи 6:7 (4), 3:6, 7:6 (2), 7:5, 6:4. Така Медведев ще се опита още веднъж да се класира на финала, откакто го направи през предходната година, в която загуби от Новак Джокович.

В борба за място на финала руснакът ще срещне поставения под номер 4 Стефанос Циципас, който не срещна проблеми с италианеца Яник Синер и след 6:3, 6:4, 6:2 продължи към полуфиналите. Циципас се класира за третия си полуфинал на Аустрелиън оупън.

Поставеният под номер 7 Рафаел Надал срещна съществено компликации по пътя към полуфиналите и трябваше да играе пет сета против Денис Шаповалов от Канада. В обособените елементи мачът завърши след 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Надал ще се опита да завоюва едвам втората си купа на Аустрелиън оупън. Носителят на 20 трофеи от Шлема съумя да победи единствено през 2009г.

В борба за финала испанецът ще срещне италианеца подложен под номер 7 Матео Беретини, който също завоюва драма в пет сета против французина Гаел Монфис. Двубоят приключи след 6:4, 6:4, 3:6, 3:6, 6:2. За Беретини това е първи полуфинал в шампионата.

Победителят от предходната година и международен номер 1 Новак Джокович не беше позволен да взе участие в шампионата, тъй като не е имунизиран и беше депортиран в Сърбия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР