Яростната критика на GARY Lineker към политиката на правителството за

...
Яростната критика на GARY Lineker към политиката на правителството за
Коментари Харесай

Гари Линекер предизвика още един скандал в BBC и му беше казано да се „придържа към телевизията“ от министър, след като подписа писмо, взривяващо плана за Руанда

Яростната рецензия на GARY Lineker към политиката на държавното управление за Руанда възобнови разногласието за безпристрастността на BBC – преди да му бъде казано „ придържайте се “ към тв приемника.

Бившият британски футболист, трансформирал се в специалист, Линекер беше измежду група звезди, призоваващи министрите да анулират схемата си за Руанда и да излязат с „ нов обективен проект за бежанците “.

В писмото, координирано от обединението на акцията Together With Refugees, те нарекоха английската бежанска система „ все по-безгрижна, безредна и скъпа “ и споделиха, че политиките за леговище не работят.

Други подписали са звездата от Succession Брайън Кокс, активистката за правата на дамите Хелън Панкхърст, артистът от Хотел Руанда Софи Оконедо и телевизионният готвач Биг Зуу.

Но министърът от кабинета Грант Шапс сподели тази заран Линекер би трябвало да се придържа към представянето на футбола.

На въпрос дали домакинът на „ Мач на деня “ би трябвало да продължи да показва политически възгле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР