Японски учени и изследователи, използвайки изкуствен интелект, доказват, че Владимир

...
Японски учени и изследователи, използвайки изкуствен интелект, доказват, че Владимир
Коментари Харесай

Японски учени и изкуствен интелект доказват наличието на двойници на Владимир Путин

Японски учени и откриватели, употребявайки изкуствен интелект, потвърждават, че Владимир Путин разполага с няколко двойници, които до този миг са се появявали на формалната сцена. Техните проучвания са основани на изкуствен интелект, обучаван през последните няколко години в съпоставяне на лицевото изражение, гласа и придвижването на тялото. Анализаторите не са били сигурни от резултатите и са очаквали да става въпрос за един двойник, само че в следствие са сюрпризирани от крайния резултат.

Твърденията за появя на двойник на съветския първи, бяха разкрити преди всичко от украински разузнавачи и по-късно споделени от съветски проверяващия публицисти. Лейтенант-генерал Кирило Буданов е измежду един от най-големите фенове на тази доктрина и най-странното е, че Кремъл побърза да отхвърли всичко това, до момента в който машините не се намесиха в разбора. Благодарение на някои съветски издания ще открием, че Путин страда от тежка болест и не постоянно може да излезе на политическата сцена.

Една от главните японски телевизионни мрежи споделя, че същинският Путин е бил на парада на 9-ти май. По същото време имаше задоволително защита, до момента в който самият церемониал беше извършен със скромна военна техника. Освен високо равнище на сигурност, множеството военни специалисти започнаха да подозират и високото равнище на Путин под формата на параноя и опити за атентат.

Технологията на японциите демонстрира и други забавни изненади. Путин не е бил в Крим за инспектирането на моста, по думите на изкуствения разсъдък, приликите сред оригинала и всички останали е едвам 53%. И това може да се удостовери в допълнение благодарение на обстоятелството, че двойникът освен не упражнява параноята си от корона вирус, както мнозина го видяха, само че и потвърждава по-ниското равнище на защита. Кремъл не се е вълнувал за двойника.

Друг забавен разбор демонстрира, че индивидът, който се появява в окупирания Мариопол по време на март, дава отговор едвам на 40% от индивида на 9-ти май. Приликата сред двата двойника в Крим и Мариопол е едвам 18%.

След по-сериозни разбори се твърди съгласно японците, че става въпрос единствено за двама известни двойници, които могат да бъдат оценени. Анализаторите са употребявали и Японския институт по аудио връзка, употребен от полицията, посочващи, че има съществени разлики даже в метода, по който Путин може да каже думата „ благодаря “. Не сме сигурни, че я е казвал толкоз доста, само че въпреки всичко се оказва, че има три разнообразни ударения, а методът, по който приказва един човек е изключително неповторим.

Японците са безапелационни, че Путин е приказвал по време на Евразийския стопански конгрес през май, тази година. В допълнение споделят, че същият е бил с много по-различно държание от 3-мата засечени в други появи. Анализаторите акцентират, че гласът е доста по-различен от останалите изследвани по време на останалите разбори. Други забавни детайли са обвързани с обстоятелството, че Путин има особени способи за произнасяне на звуци като „ С “, „ Па “ и „ Си “. Муцутоши Мураока признава, че направените разбори са върху записи с доста неприятно качество, само че един специалист елементарно може да хване разликите, изключително в случай че се занимава в тази среда толкоз дълго време.

Той е безапелационен, че има голяма възможност да става въпрос за най-малко още двама двойници. На военните концерти през февруари и март е имало двойник, който да се появи пред публиката, оригиналът не е бил разполагаем. Кремълската параноя продължава да се покачва и е явно, че президентът не може да си разреши евентуален атентат на обществено място. Причината е повече от ясна – диктаторът е невредим и би трябвало да доближава равнището на провидение, заплахата му за живота или даже опита за атентат ще покаже, че е смъртен и ще разсъни гнева на доста други фенове.

На този концерт ще открием, че Путин прекарва към 30 минути на хелипада, говорейки с разнообразни хора, само че това е надалеч по-безопасно от изправянето на сцената. Някои от поведенческите специалисти показват, че индивидът на концерта е имал съществени проблеми с носа си и тъкмо по този метод се издава, че е двойник. Истинският президент заобикаля този табиет, просто тъй като в никакъв случай не го е имал.

Сергей Жринов от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) признава, че също е подозирал за съществуването на двойници, само че е сюрпризиран, че същите хора не се опасяват да се смесват с тълпата и да приказват.

Поведението на тялото – нещо, което не може да се възпита с тренировки.

Направен е разбор даже на срещата сред Путин и китайския водач Си Дзинпин, както и по време на срещите с Лукашенко. Там съвпадението е близо 94%.

Поведението на индивида на тези срещи е идентично с тези на морския церемониал по време на Санкт Петербург през юли 2022 година Съвпаденията в придвижването от последните изяви на Путин са достигнали 86% и се изисква доста сериозен опит или даже знамение, с цел да се доближи до 90%. Анализаторът Масахиро Уакаса признава, че е впечатляващо равнището на реплика, само че изкуствения разсъдък съпоставя и най-малките елементи.

В Мариопол се доближават едвам 75% прилики на придвижване. Истинският Путин постоянно се накланя напред, когато върви, до момента в който физиката на двойниците не изисква това. Анализите удостоверяват, че Путин в никакъв случай не е бил в Мариопол, както и на доста други места. Цуцуми Шинсуке признава и още един факт, съвършенството на двойниците ясно удостоверяват и още нещо – те са дейни от доста време. Това е развой на тренировки и съществени разбори. По думите на съветския п-р Валери Соловей, двойник ще отиде на срещата в Китай и китайският водач е изцяло наясно, че ще организира такава среща.

Соловей е на мнение, че Путин изживява последните си дни на тази земя, не се приказва за месеци, а към този момент се спекулира за седмици, защото той самият страда от неизличима болест. Китай е склонен с такива договаряния, само че тук се ражда и втори въпрос: какъв брой тъкмо може да обещае един двойник, до момента в който президентът към този момент не излиза навън?

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР