Японски изследователи твърдят, че руският президент Владимир Путин е използвал

...
Японски изследователи твърдят, че руският президент Владимир Путин е използвал
Коментари Харесай

Изкуствен интелект разкрива подробности за двойниците на Путин

Японски откриватели настояват, че съветският президент Владимир Путин е употребявал серия двойници за разнообразни обществени изяви. Използвайки авангардно усъвършенствано с изкуствен интелект лицево различаване, гласово съпоставяне и деликатно проучване на придвижванията на тялото, тези специалисти настояват, че са разкрили безапелационни доказателства за голям брой разновидности на Путин, всеки от които демонстрира разнообразни гласови модели и обноски.
AI лицевото различаване сочи съществуването на голям брой двойници
Използвайки усъвършенствана технология за различаване на лица с изкуствен интелект, резултатите от проучването съгласно известията демонстрират висока възможност за съществуването на най-малко два двойника на тялото. Екипът, виновен за следствието, се впусна в щателна инспекция, изследвайки разнообразни обществени изяви, за които се твърди, че Путин. Техният разбор разкрива обилни разлики във вокалното показване и физическите жестове на съветския президент, което поражда съмнения по отношение на достоверността на тези изяви.
Гласовият разбор разкрива несъответствия в произношението на основни изявления
Като допълнение към възходящия набор от доказателства, анализът на гласа, осъществен в Японската лаборатория за аудиокомуникации, хвърли светлина върху несъответствията в произношението на думата „ спасибо “, което се превежда на „ благодаря “ на съветски. Анализът акцентира мощна разлика в произнасянето на съответни фонетични съставни елементи, изключително в случаите, когато „ Путин “ се обръща към разнообразни публични конгреси. Бяха показани графични изображения, ясно илюстриращи контрастиращите акценти и стилове на наречие, водещи специалисти да предложат правдоподобността на гласовете, принадлежащи на разнообразни човеци.
Спекулации и прозрения от специалисти и наблюдаващи
Изтъкнати фигури в журналистическата и разследващата общественост също се включиха в разногласието, предоставяйки своите гледни точки по въпроса. Акийоши Комаки, почитан член на публицистичната гилдия на вестник Asahi, уточни осъществимостта на потреблението на двойник на тялото в избрани сюжети, цитирайки значимо обществено събитие, при което появяването на президента може да бъде по-малко обсъждана. Освен това наблюденията на някогашния разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Сергей Жирнов в допълнение подхраниха спекулациите по отношение на вероятното потребление на двойници, изключително по време на изява, при която държанието на Путин наподобява се отклоняваше от типичното му държание.
Тези скорошни констатации възобновиха дългогодишните спекулации по отношение на потреблението на запаси или двойници от страна на Путин, предизвиквайки възобновен интерес и спор в дипломатическите и политически кръгове по света. Докато този противоречив роман продължава да се разпростира, последствията от тези изказвания върху интернационалните връзки и публичното доверие остават обект на интензивно разискване и разбор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР