Японската компания Hoshinchu представи проекта на левитиращия бонсай Air Bonsai.

...
Японската компания Hoshinchu представи проекта на левитиращия бонсай Air Bonsai.
Коментари Харесай

Японци накараха бонсай да левитира (ВИДЕО)

Японската компания Hoshinchu показа плана на левитиращия бонсай Air Bonsai. За финансирането му е пусната акция в краудсорсинговата платформа Kickstarter.

Комплектът Air Bonsai съставлява базов модул с електромагнит, захранван от непрекъснат ток, и левитиращ модул с вграден магнит, в който може да се сложи растение. Левитиращият модул ще бъде във тип на чашка от вулканично стъкло или във тип на сфера от мъх и нишки, в която е сложена гъба.

Левитиращият модул с диаметър шест сантиметра лети над базовия модул на височина два сантиметра и устоя до 300 грама тегло. Притежателят на Air Bonsai може независимо да си посади растение и благодарение на ножица да го изреже за реализиране на баланс. Основателите на компанията означават, че заради юридически проблеми с интернационалното изпращане на семена и разсад те ще се постараят да подсигурят бонсаи в страната гарант.

За удоволствието да имаш Air Bonsai без растение, е належащо да се жертват 200 $. Комплектът с отгледан бонсай коства 500 $. Изпращането на комплектите е планувано за април 2016 година.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР