Японска медия съобщи, че гражданска организация в префектура Окинава се

...
Японска медия съобщи, че гражданска организация в префектура Окинава се
Коментари Харесай

Гражданска организация в Окинава ще подаде жалба до ООН относно замърсяването на водата и почвата около американската военна база

Японска медия заяви, че гражданска организация в префектура Окинава се готви да подаде тъжба до експертния механизъм на Организация на обединените нации за правата на коренното население по отношение на замърсяването на водата и почвата към американската военна база в региона. Членовете на организацията обявиха, че техният митинг в страната не е бил взет под внимание от американската страна, а тяхното условие за влизане в базата за следствие не е получило отговор. Затова са решили да подадат тъжба до съвещанието на Организация на обединените нации за японското и американско държавни управления да могат да се оправят с казуса.

Последното изследване на локалните управляващи откри, че перфлуорираните и полифлуороалкиловите субстанции надвишават стандартите във водата на 30 места към американската военна база в Окинава. Тези замърсители са сложни за разграждане и дълготрайното пиянство на нечиста с тях вода може да повлияе на репродуктивното здраве на хората и развиването на децата.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР