Януари предлага много възможности за ново начало, неочаквани промени и

...
Януари предлага много възможности за ново начало, неочаквани промени и
Коментари Харесай

Какъв ще е януари за всяка една зодия?

Януари предлага доста благоприятни условия за ново начало, непредвидени промени и отворени порти. Какво следва за всяка от зодиите за първия месец на 2020 година? Вижте в канала във vbox7:

Овен

Започвате годината с доста възторг, само че всичко това ще се изпари доста бързо. Първата половина на месеца тези от вас, които търсят своята половинка, да се оглеждат по-старателно, тъй като ориста ще ги срещне с някого. Обвързаните пък, уви, може би ще имат някои проблеми във връзката си. Добрата вест е, че неприятните хора във вашия живот остават в предходната година.
               

A post shared by (@fotograf_prahy) on Jan 2, 2020 at 2:23am PST

Телец

Годината стартира стремително и още от началото на месеца ще имате някои провокации от работно естество. Към средата на януари обаче всичко ще се подреди. Вероятно обвързаните от вас ще слагат връзката си под въпрос, само че значимото е, че хармонията още веднъж ще спечелва. 
               

A post shared by (@r1ckynelson) on Dec 31, 2019 at 9:25am PST

Близнаци

Месецът ви ще бъде много динамичен, що се отнася до работа. Ще се сблъскате с недоброжелатели, само че в последна сметка отдадеността ви ще работи за вас и ще жънете триумфи. Първата част на януари е страхотна, що се отнася до любовта. Но по-хубавото е, че втората е даже още по-добра. Годината ви стартира с доста възторг и това е единствено началото ѝ.
               

A post shared by (@tragedienned) on Jan 1, 2020 at 11:53am PST

Рак

Трудно ви е да започнете каквото и да било - и остаряло, и ново. Но се оглеждайте добре за опциите към вас, тъй като някои от тях може да са за кариерно развиване или покачване. Въпреки това добре го обмислете. В персонален проект имате потребност от повечко независимост. Може би е време за дълго отлаган диалог с обичания човек.-->
               

A post shared by (@yuhuan2k) on Jan 2, 2020 at 2:07am PST

Лъв

Вие влизате в новата година със самочувствието на победител и цялостни с упоритости. За вас " мързел " и " отсрочване " не съществуват. У дома също всичко е ужасно и по този начин и ще бъде. 
               

A post shared by (@millsyp) on Jan 2, 2020 at 2:26am PST

Дева

Годината ще е на  година на тествания, по тази причина запретнете ръкави и работете даже още по-усилено. Нещата няма да са наред и в персонален проект, що се отнася до обич и връзки, само че отново да повторим - всичко е във вашите ръце и зависи от вас.
               

A post shared by (@neethu_k_sunil) on Jan 2, 2020 at 2:24am PST

Везни

Енергията ви е заразителна и всяко ново предизвикателство ще го преодолявате с лекост. Вие ще сте звездата в офиса и ще помагате и на сътрудниците. Вкъщи обаче не всичко ще ви върви без спънки. Ще проведете някои дълго отлагани диалози.
               

A post shared by (@olympus_corporation) on Jan 2, 2020 at 2:27am PST

Скорпион

Нищо не може да ви спре от това, което мечтаете най-вече. Амбицията ви е огромна и даже ще започнете нови планове. В персонален проект ще ви е нужна повече независимост, а любовта ще я поставите на втори проект.
               

A post shared by (@hoteljenog) on Jan 2, 2020 at 12:39am PST

Стрелец

Чувствате се млади, мощни, заредени с доста сила. Вие ще контролирате всеки аспект на живота си освен до края на януари, само че и до края на годината. Ще срещнете доста нови хора, а някои от тях ще останат дълго време в живота ви.
               

A post shared by (@lovetoronto) on Jan 1, 2020 at 8:17pm PST

Козирог

Месецът, въпреки и да е вашият, няма да ви донесе хубави страсти. В работата нещата няма да се развиват, както ви се желае, а вятърът на измененията може да ви донесе и нова професионална опция. Ще изгладите връзките с колегата си, а самотните от вас няма да са прекомерно дълго време сами.

               

A post shared by (@luxurylifestylemagazine) on Jan 1, 2020 at 3:44pm PST

Водолей

Може би ви липсва самочувствие, което ще докара до неуспех на задачите ви за годината още през януари. Не се отхвърляйте! В персонален проект нещата са супер, а годината ви носи доста изненади.
               

A post shared by (@sacafterdark) on Jan 1, 2020 at 10:16am PST

Риби

Ще имате доста нови благоприятни условия, а краят на месеца вие ще сте същинска звезда. Във връзката ви обаче нещата не са чак толкоз розови - нещо просто ви липсва.
               

A post shared by (@tmnikonian) on Jan 2, 2020 at 1:15am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР