Януари може и да се приближава към своя край, но

...
Януари може и да се приближава към своя край, но
Коментари Харесай

Андреа навърши 33 - slava.bg

Януари може и да се доближава към своя край, само че тържествата, които съпътстват годината, едвам в този момент стартират. След като преди седмица плеймейтката Златка Райкова означи рождения си ден, в този момент е време на още една известна българска дама да отпразнува своя.

Попфолк певицата Теодора Руменова Андреева, по-известна като Андреа, преди ден навърши 33 година Бившата половинка на Кубрат Пулев посрещна персоналния си празник в столично заведение, в компанията на приятелите си. Сред гостите бяха моделът Моника Валериева и известния влогър Диди (Hiken Shitken), предава Dir.bg.

За специфичната вечер тя бе избрала къса бяла рокля с голи плещи, която имаше ефектни необятни ръкави и декоративни връзки в предната част. Андреа бе оставила дългата си руса коса да пада свободно върху раменете на леки къдрици, а гримът ѝ акцентираше върху очите.

В своята Инстаграм страница, под формата на истории, тя сподели мястото, на което се състоя събитието. Помещението бе богато декорирано както с голям брой балони във разнообразни цветове и форми, като част от тях изписваха "Happy Birthday ". На фрагментите се вижда, че на масата стоят десерти, поръчани за мотива. Сред множеството, украсени с рози и корони, имаше един с форма на мъжки сексуален орган с шапка и папийонка.

"Моника Валериева, ти си луда ", разяснява рожденичката възприятието за комизъм на своята другарка към кадър на сладкиша.

Часове преди този момент, Андреа означи празника си със своя фотография, която качи в обществената мрежа. На нея тя театралничи в градината на първокласния хотел "Ciragan Palace Kempinski ", ситуиран на брега на Босфора в Истанбул. На изображението русокоската е по леопардов бански в две елементи, към който е прибавила слънчеви очила вид "котешко око ", и стои върху големи плажни възглавници.

"Никога не съм обръщала внимание на хората, които ми споделиха да излизам и да пребивавам. Винаги принадлежах на това, което беше надалеч от мен и на това, което в никакъв случай не можех да бъда. Всичко, което не беше мое, ми се струваше цялостно с лирика. Единственото, което в миналото обичах, беше чистото несъществуване ", гласи посланието към фотографията.

Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР