Янко Петков, Иван Тодоров, Чавдар Тодоров и Ганчо Насков са

...
Янко Петков, Иван Тодоров, Чавдар Тодоров и Ганчо Насков са
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Това са ромските бабаити, смазали от бой горските от Хисаря

Янко Петков, Иван Тодоров, Чавдар Тодоров и Ганчо Насков са част от ромите от Баня, които нападнаха и пребиха свиреп горските служащи от Хисаря. Днес те се изправят пред съда в Карлово с искане да излязат от ареста. На първичното чуване ромите твърдяха, че нямат виновност и не те, а горските са ги нападнали и набили. В съда е цялостно с родственици на обвинените, които споделиха пред БЛИЦ, че са пристигнали да си " приберат момчетата ".

Лелята на Иван и Чавдар Тодорови разяснява пред БЛИЦ, че нейните племеници не взели участие в побоя и били изцяло почтени.

Адвокат Димитър Будаков, който пази Янко Петков, съобщи пред медията ни, че клиентът му е изцяло почтен и не е взел участие в побоя, а разтървавал биещите се.

След малко съвещанието стартира още веднъж.

Както първо БЛИЦ заяви, преди няколко вечери край курортния град Баня навалица от към 40 роми атакува и свиреп преби горските чиновници. Пререканието станало поради противозаконна сеч на дърва от страна на ромите. Четирима са ранените лесничеи, единият от тях е със счупена ръка, различен със счупена челюст, останалите двама са с удари по главата и контузии по тялото.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР