Яник Синер влезе като резерва на финалите на АТР в

...
Яник Синер влезе като резерва на финалите на АТР в
Коментари Харесай

Синер посвети успеха си в Торино на Беретини


Яник Синер влезе като запаса на финалите на АТР в Торино на мястото на контузения Матео Беретини и записа победа в Червената група.

Италианецът победи с 6:2, 6:2 за 82 минути Хуберт Хуркач от Полша за наслада на публиката в зала „ Пала Алпитур “ и има шансове даже да се класира за полуфиналите, където към този момент е Даниил Медведев, с който ще играе в последния мач в четвъртък.

Двукратният първенец от София Синер направи четири пробива в мача и отрази и петте точки за брейк на поляка.

„ Разбрах към 5 часа във вторник, че ще играя. Бях подготвен да изляза на корта. Невероятно е възприятието да играеш тук, в Италия, където хиляди фенове те окуражават и по тази причина дадох най-хубавото, на което съм кадърен. Играх добре, беше приказен мач “, сподели след срещата 20-годишният Яник, който стана четвъртият италиански участник в историята на финалния шампионат.

След това Синер посвети успеха си на получилия контузия на коремен мускул собствен съотечественик Беретини и написа на фолиото, сложено на телевизионната камера: „ Матео, ти си кумир “.

Синер ще се класира за полуфиналите, в случай че победи към този момент класиралия се Медведев или Зверев загуби от Хуркач, който единствен в Червената група няма късмет да продължи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР