Яник Синер отново е шампион на София Оупън, след като

...
Яник Синер отново е шампион на София Оупън, след като
Коментари Харесай

Яник Синер защити трофея си на София Оупън

Яник Синер още веднъж е първенец на " София Оупън ", откакто в “Арена Армеец “ стигна до първата си АТР купа италианецът още веднъж си потегля от България с трофея след безапелационна победа над Гаел Монфис във втория край в историята на шампионата, противопоставил №1 и №2 в схемата.

Двубоят бе предстоящ с голямо неспокойствие, само че в него интригата не бе изключително огромна. След като във всеки от мачовете си през седмицата имаше сетове, в които трябваше да обръща след позволен пробив, наподобява южнотиролецът бе запазил най-хубавото за най-важния мач.

В него превъзходството на международния №14 бе осезаемо и изцяло закономерно той се трансформира в шестия тенисист през сезона с най-малко три трофеи след тези в Мелбърн и Вашингтон. Синер влиза и в историята на шампионата като първия повторен първенец на шампионата, отбелязва БНР.
свързани новини2639преди 16 часа
Мачът предложи предстоящите страхотни разигравания от дъното на корта, а огромната разлика бе това, че във значимите моменти Синер имаше доста по-ясна концепция по какъв начин да надиграе противника си. Непредизвикани неточности не липсваха и в играта на италианеца, само че той съумя да бъде по-прецизен в основните обстановки от мача, с цел да стигне до общо четвъртата си купа на равнище АТР.

“Не беше елементарен мач. Нивото бе високо, благополучен съм да бъда още веднъж победител в София. Това е доста прекрасен шампионат, благодаря доста. Това беше най-хубавият ми мач. Никога не е елементарно да играеш против него. Мисля, че през днешния ден в основните моменти имах малко повече шанс “, сподели Синер на корта директно след края на дуела.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР