Ямболският окръжен съд потвърди мярката от парична гаранция в размер

...
Ямболският окръжен съд потвърди мярката от парична гаранция в размер
Коментари Харесай

Бившият легионер от Орешник събра 5-те бона и вече е свободен човек

Ямболският областен съд удостовери мярката от парична гаранция в размер на 5000 лева, постановена от Тополовградския областен съд за 35-годишния Иван Пачелиев от село Орешник, оповестява Haskovo.info, базирайки се на съда. Гаранцията към този момент е платена.

В края на предходната седмица районният съд промени мярката за неотклонение на служилия във френския легион мъж от постоянан арест в парична гаранция. Това стана по искане на отбраната му, тъй като той има разрешителни за откритите оръжия и поради влошеното му здраве. Пачелиев е със счупена ръка при задържането му по-рано през февруари.

Тогава пред съда се събраха хора от общината в поддръжка на Иван Пачелиев. Хората обявиха, че той е добър човек и е почтен. Те не имат вяра, че мъжът е стрелял при идването на служителите на реда, които са го търсили за информация.

Haskovo.info напомня, че в края на февруари тополовградският областен съд постанови най-тежката мярка “задържане под стража” за Пачелиев. Мъжът е упрекнат във възпрепятстване работата на органите на реда и за нелегално владение на взривни материали и муниции. Малко по-рано Пачелиев се барикадира в къщата си в село Орешник, където остана съвсем едно денонощие, като стреля при идването на чиновниците на реда. Близо 80 униформени и спецчасти участваха при неговото задържане. Той твърди, че е създал несъзнателен изстрел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР