Ямбол. В изпълнение на Общинския план за младежта 2021, приет

...
Ямбол. В изпълнение на Общинския план за младежта 2021, приет
Коментари Харесай

Обучение на ученици за създаване на Младежки парламент в Ямбол ще се проведе до 10 септември

Ямбол. В осъществяване на Общинския проект за младежта 2021, признат с Решение № XVII-1 / 28.01.2021 година на Общински съвет - Ямбол, за отделяне на механизъм за обезпечаване на благоприятни условия за пълноценно присъединяване на младежите в обществено-политическия и стопански живот и приобщаването им към главните демократични полезности и стандарти, от 8 септември до 10 септември 2021 година в почивна база „ Ученически отдих и спорт “ ЕАД – село Равда ще се организира образование на младежи и девойки от община Ямбол за основаване на Младежки парламент. Това оповестиха от Общината.

Учениците бяха изпратени от заместник-кмета на Ямбол Енчо Керязов с благопожелание образованието да бъде плодотворно.
Обучител ще бъде Даниел Джинсов от Младежко съдружие за мир и развиване на Балканите.

На образованието ще вземат участие 30 младежи и девойки от община Ямбол, представители на юношески организации и училищен препоръки в образователните заведения в града. Председателят на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков също ще вземе присъединяване във форума.

Младите хора от другите ямболски учебни заведения ще обменят хрумвания, ще научат повече за същността на Младежкия парламент, неговите цели и конструкция, с цел да бъде основан подобен и в Ямбол през есента. Всички разноски по образованието на учениците са за сметка на Община Ямбол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР