Ямбол. От днес до 2 януари 2022 г. Ямбол ще

...
Ямбол. От днес до 2 януари 2022 г. Ямбол ще
Коментари Харесай

Коледен базар ще бъде открит в Ямбол

Ямбол. От през днешния ден до 2 януари 2022 година Ямбол ще бъде високомерен от магически коледен дух. В централната градска част ще има празничен базар. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
За първи път жителите и гостите на града ще могат да се потопят в приказна, празнична атмосфера, включваща специфичен макет, пресъздаващ Рождество Христово, красиви коледни украси и доста забавни коледни щандове.
Специална работилничка с поща на Дядо Коледа ще чака най-малките, където ще могат да се снимат и да пращат писмата си за дарове.

На тематично украсената огромна сцена ще бъде показана разнообразна и развлекателна празнична стратегия.
Жителите и гостите на Ямбол ще имат опцията да открият голямо многообразие от празнични сувенири и декорации, ръчно направени дарове, неповторими коледни лакомства, безчет вкусотии и питиета.

Вдъхновени от огромните европейски коледни базари, уредниците дават обещание незабравими страсти и мемоари за всички, доста занимания, игри, дарове и доста изненади.

Коледният базар в Ямбол ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Организаторите ще реализират непрекъснат и прецизен надзор за съблюдаването им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР