Yamaha разширява гамата си за градска мобилност с eBike Booster

...
Yamaha разширява гамата си за градска мобилност с eBike Booster
Коментари Харесай

Yamaha предлага елколела за градска мобилност - видео

Yamaha уголемява гамата си за градска подвижност с eBike Booster Easy и S-Pedelec Booster. Повишаването на осведомеността на необятната аудитория по проблемите на околната среда и климата значи, че от ден на ден и повече пътуващи интензивно търсят благоприятни условия за подвижност без излъчвания. Новите модели на Yamaha, eBike Booster Easy и S-Pedelec Booster, са създадени в Европа, с цел да отговорят на бързо възходящото търсене на чиста, тиха и лесна градска подвижност.

Новите модели наподобяват на практика идентични и механически са доста сходни, защото споделят същия олекотен дизайн на рамката. Разликата се крие в продуктивността - Booster Easy е eBike е със зареждане до оптималната скорост от 25 км/ч, до момента в който Booster е S-Pedelec, който изисква шофьорска брошура AM и по-високо зареждане за оптималната скорост от 45 км/ч.



Предната част предлага извънредни за Yamaha капаци на вилката, челен обтекател и челен калник, както и Supernova фарове, с цел да основат грациозен и съгласуван външен тип. Кабелите са скрити в канали, с цел да създадат линиите по-ясни, а капаците на веригата и мотора имат за цел да подчертаят високото качество на направата на моделите Booster.

Задният багажник предлага обилие от благоприятни условия за преносимост, а двата модела се оферират с регулируема седалка Royal Orbis и интегрирана LED задна светлина Koso. Подробности за целесъобразната цена на дребно и наличността на моделите ще бъдат оповестени през юни 2023 година, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР