Ядосан шофьор на Мерцедес сигнализира за огромна дупка магистрала Хемус.Автомагистрала

...
Ядосан шофьор на Мерцедес сигнализира за огромна дупка магистрала Хемус.Автомагистрала
Коментари Харесай

Дупка колкото Съветския съюз разцепва гуми на Хемус СНИМКИ

Ядосан водач на Мерцедес алармира за голяма дупка автомагистрала " Хемус ".

" Автомагистрала Хемус, Варна - София преди отбивката за Невша. Дупката е огромна, като Съветския съюз. Плащай налози, купувай гуми, наказания, а всичко в окаяно положение - няма такава страна ", написа Десислав Йорданов.

Мъжът е разгласил и фотоси от мясото, както и вредите по една от гумите му.



Потребителите посъветваха да се алармира и до институциите.

" Добре, че си жив и здрав преди всичко, тъй като можеше и да не можеш да се снимаш, да не дава бог. А другояче, търси си правата по всевъзможен метод. С безмълвие и махане с ръка дупките ще стават повече. Утре някой на твое място ще почерни околните си поради подобен ров. ", показва П. Петков.

" Подобна " грапавина " е неприемлива за автомагистрала. КАТ са длъжни да напишат протокол, с който да се заведе дело против АПИ, защото номера с " несъобразена с пьтните условия скорост " НЕ може и НЕ би трябвало да минава на автомагистрала. ", прибавя Стефан С.

Някои показаха, че вредите като че ли са от нож, само че осведомени потвърдиха, че при прекосяване през такава дупка тъкмо по този начин наподобява " разцепването ". Оказа се, че и други водачи са били пострадали от въпросната яма.





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР