XYplorer е удобен файлов мениджър. Той разполага с табове –

...
XYplorer е удобен файлов мениджър. Той разполага с табове –
Коментари Харесай

XYplorer 23.70.0200

XYplorer е комфортен файлов управител. Той разполага с табове – с цел да е по-лесна и проведена работата с другите папки и файлове, с търсачка, с която можете да търсите по разнообразни параметри. Ще можете да прегледате авансово съвсем всевъзможни файлове. Програмата има десетки комфортни настройки за автоматизиране и улеснение на ежедневната ви работа.

XYplorer разполага с доста улесняващи работата функционалности като: табове и търсачка, които могат да ви спестят много време. Имате опция да преглеждате авансово съвсем всевъзможни файлови формати.

XYplorer разполага с комфортен интерфейс и десетки настройки за автоматизиране и улеснение на ежедневната ви работа. Лиценз: Платен (Shareware) .

Повече за XYplorer можете да научите от нашата публикация.
Промени в XYplorer 23.70.0200: App Icon.  New. App Icon.  Old. In case you feel an unbearably strong emotional attachment to the old icon, you can either go to your shrink or switch back to the old icon through a handy little dialogue. Compilation Soundtrack.  Compiled to the music of Starcrawler (again).

Изтегли: (4.68 MB)
Изтегли: (5.48 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР