Xiaomi представи на своята платформа за потребителско инвестиране Youpin (MIJIA)

...
Xiaomi представи на своята платформа за потребителско инвестиране Youpin (MIJIA)
Коментари Харесай

Xiaomi представи първия си мобилен телефон Qin1 с бутони и USB-C порт

Xiaomi показа на своята платформа за потребителско вложение Youpin (MIJIA) първия си телефон с бутони Qin1.
Предлагат се два разновидността на новото устройство, различаващи се по поддръжката на другите стандарти на мобилната връзка и по други характерности. Базовата версия на Qin1 употребява процесора MediaTek MT6260A и има 8 MB оперативна памет и 16 MB флаш диск. Този телефон може да работи единствено в 2G мрежите. Старшият модел на телефона се базира на процесора Spreadtrum SC9820E и разполага с 256 MB RAM, 512 MB ROM и има слот за microSD карти памет. Този телефон има GPS модул и поддържа 4G и VoLTE.



Други разлики няма. Дисплеят е 2,8-инчов с резолюция 320х240 пиксела, предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 1480 mAh, задоволителен за 7 часа непрекъсната работа.



Поддържа се работата с две SIM карти по стандарта Dual SIM Dual Standby. Наличен е и инфрачервен порт, с помощта на който телефонът може да се употребява като отдалечено за тв приемника и битовата техника.



Устройството работи под ръководството на операционната система Mocor 5 OS, основана на Android. Новият телефон може да превежда речта на 17 езика в действително време и има Wi-Fi модул, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо и забавно – USB-C порт. Габаритните размери са 132 х 53,8 х 8,5 милиметра.

Базовият модел на Qin1 коства $29, а старшия – $44 .

Поисканата инвестиция бе превишена 17 пъти, а доставките стартират на 15 септември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР