Xiaomi MIX Flip скоро ще излезе на световния пазар и

...
Xiaomi MIX Flip скоро ще излезе на световния пазар и
Коментари Харесай

Xiaomi MIX Flip ще бъде най-бюджетният сгъваем смартфон

Xiaomi MIX Flip скоро ще излезе на международния пазар и ще се трансформира в едно от най-достъпните сгъваеми устройства. Очаква се телефонът да бъде показан напълно скоро и да се конкурира с модела Samsung Galaxy Z Flip 5.

Последният документ на китайския уред, който включва устройство с буквата „ G “ (Global) в комбинацията от знаци, демонстрира фокуса му върху международния пазар. С други думи, сгъваемият смарт телефон MIX Flip ще се предлага отвън Китай. Очаква се стартът на продажбите да се състои през юли или малко по-късно.

Според Gizmochina, устройството е получило NBTC документ за световен модела с кодово означение 2405CPX3DG. Въпреки лимитираната информация, участниците на пазара считат, че новият артикул ще има обилие от усъвършенствани характерности, в това число и процесорната система Snapdragon 8 Gen 3 и оптика с 50-мегапикселов обектив OV50E от OmniVision.

Обещаващата „ мида “ ще има два екрана: еластичен вътрешен и огромен външен за осъществяване на необятен набор от разнообразни дейности.

Очаква се новият смарт телефон да се трансформира във флагмана на своя сегмент, заради способността му да предлага на потребителите високо качество и функционалност на конкурентна цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР