Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air отчете 15 млн. превозени пътници от България

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, към този момент е превозила 15 милиона пасажери от България. Това е следващото достижение за компанията тази година, откакто неотдавна Wizz Air отпразнува 200 милиона превозени пасажери от основаването си през 2004 година и стана самолетната компания с минимален екологичен отпечатък на пасажер в Европа. За да означи рекордния брой пасажери в България, Wizz Air изненада клиент на борда на днешния полет от Мюнхен до Варна с WIZZ ваучер на стойност 200 евро.

Първият български полет на Wizz Air излетява от София през септември 2005 година Днес самолетната компания е пазарен водач у нас и постоянно влага в своята непрестанно разрастваща се мрежа, водена от устрема да предлага все по-изгодни благоприятни условия за пътешестване на своите български клиенти.

Wizz Air към този момент има осем самолета, основани в страната, и локален екипаж от над 310 насочени към клиента служителя в 2 оперативни бази в София и Варна. Авиокомпанията предлага и нискотарифни полети от Бургас през лятото.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР