WINBET ще бъде официален партньор на националния шампионат по канадска

...
WINBET ще бъде официален партньор на националния шампионат по канадска
Коментари Харесай

WINBET подкрепя националния армрестлинг шампионат в Горна Оряховица

WINBET ще бъде формален сътрудник на националния шампионат по канадска битка, който ще се организира сред 21 и 23 април 2023 година в спортна зала „ Никола Петров “ в Горна Оряховица.

Състезанието е част от календара на учредената през предходната година Българска армрестлинг федерация, чийто президент е горнооряховската легенда в този спорт, международният и европейски първенец Цветан Гашевски.

В шампионата ще вземат присъединяване над 150 състезатели от над 20 клуба от цялата страна, както и самостоятелни участници от всички възрастови групи и хора с увреждания. Сред потвърдилите присъединяване са първенци като Стефан Ленгаров, Пламен Димитров, Йордан Цонев, Петър Роглев и други

За първи път на сходен конгрес ще има категория и за дилетанти, в която са добре пристигнали всички искащи да се допрян до магията на този спорт.

Състезанието в Горна Оряховица се провежда от Българската армрестлинг федерация и Община Горна Оряховица, с поддръжката на WINBET.

Това е следващото събитие на Българската армрестлинг федерация, в което WINBET се включва като главен сътрудник след огромния шампионат в Благоевград през декември 2022 година В проектите на федерацията и WINBET е и огромен показателен шоу-турнир по канадска битка с присъединяване на международни звезди в този спорт в края на май тази година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР