WINBET ще бъде официален партньор на Българската федерация по вдигане

...
WINBET ще бъде официален партньор на Българската федерация по вдигане
Коментари Харесай

WINBET ще бъде официален партньор на Европейското първенство по вдигане на тежести в София

WINBET ще бъде формален сътрудник на Българската федерация по повдигане на тежести (БФВТ) за Европейското състезание по повдигане на тежести за мъже и дами, което ще се организира в София сред 12 и 20 февруари 2024 година

 

За първи път на българския пазар, WINBET ще предложи и многообразие от пазари за залози за огромното съревнование на своя уебсайт.

Това ще бъде седмото европейско състезание, което ще се организира в България, шестото, на което столицата ще бъде хазаин и първото съревнование от сходен сан в България от 2005 година насам, когато София още веднъж одобри елита на континента в този спорт.

 

„ Щастливи сме, че ще бъдем сътрудници на толкоз значимо събитие в един от най-успешните за България спортове. Подкрепата за българския спорт и за българските спортисти е неразделна част от тактиката на нашата компания и се радваме, когато можем да бъдем сътрудници на толкоз значимо съревнование. Пожелаваме триумф на всички български тежкоатлети “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева – Иванова. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР