WinAmp е чудесен плейър за възпроизвеждане на мултимедийни файлове. Програмата

...
WinAmp е чудесен плейър за възпроизвеждане на мултимедийни файлове. Програмата
Коментари Харесай

Winamp 5.9.1 Build 10021 RC1 / 5.9 Build 9999 Final

WinAmp е превъзходен плейър за възпроизвеждане на мултимедийни файлове. Програмата разполага с голям брой функционалности – медийна библиотека за образуване на песните, усъвършенствана плейлиста, опция за промяна на образа, спомагателни модули и какво ли още не и сигурно ще направи слушането на музика едно по-приятно чувство.

WinAmp поддържа огромен брой файлови формати. Освен аудио формати като mp3, wav, au, wma, midi и така нататък, програмата поддържа и видео формати – MPEG, AVI, ASF, WMV и други Дава опция за достъп до домашната Ви музика през уеб браузър. Има доста приставки, които усилват функционалността й.

Winamp е едно положително решение за гледане, подбиране, преименуване на огромни и разнородни, аудио и видео сбирки. Интерфейсът е подсъзнателен, като постоянно може да промените образа с една от многото „ кожи ”, които се оферират в интернет.

Повече за WinAmp можете да научите от нашата публикация.

Изтегли: (10.1 MB)

Изтегли: (10.0 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР