Waterloo на АВВА e любимата песен на европейците сред всички,

...
Waterloo на АВВА e любимата песен на европейците сред всички,
Коментари Харесай

"Waterloo" на АВВА е любимата песен от Евровизия на европейците, "If Love Was a Crime" на Поли Генова е фаворитът на българите

" Waterloo " на АВВА e обичаната ария на европейците измежду всички, взели участие в 65-годишната история на състезанието " Евровизия ". " If Love Was a Crime " на Поли Генова е любимецът на българската аудитория. Това демонстрират резултатите от гласуването в класацията " Евровизия Топ 50 ", който завърши в навечерието на тазгодишното издание на състезанието.

Над 355 хиляди почитатели от 14 страни са се присъединили в гласуването. То сложи преди всичко златния шлагер на АВВА „ “ (1974), следван от „ “ на Loreen (2012) и „ “ на  Måns Zelmerlöw (2015). Трите шведски шлагера безапелационно оглавиха класацията.

 

„ “ (2016) на Поли Генова е обичаната ария на българите, измежду всички взели участие през годините в състезанието „ Евровизия “. Следва я „ “ на Кристиан Костов (2017) на второ място и „ “ на Елица и Стунджи (2007) на трето. Шест от обичаните на българите 10 шлагера от " Евровизия " са български песни, взели участие в състезанието.  

Цялата ранглиста на българската аудитория:











Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР