Взривоопасни искри прехвърчаха между Краси Радков и Илиана Раева на

...
Взривоопасни искри прехвърчаха между Краси Радков и Илиана Раева на
Коментари Харесай

Краси Радков захапа Илиана Раева още на старта на Денсинг старс“

Взривоопасни искри прехвърчаха сред Краси Радков и Илиана Раева на старта на „ Денсинг старс “, минути преди най-големите български звезди да излязат онлайн на лъскавия паркет. Без да му мигне окото, водещият на шоуто захапа строгата съдийка. Краси на подбив потърси сметка на Илиана като я върна през 2009 година, когато той взе участие като танцьор в риалитито, а тя беше жури, видя Lupa.bg. 



„ Госпожо Раева, за какво приключих на второ място, а не на първо? Каква е вашата отговорност за това? Заради вас вашата другарка и колежка Бианка Панова завоюва! “, пошегува се комикът, въртна очи и провокира плевел смях в публиката. „ Доколкото виждам, ти си извънредно отмъстителен. Но ти беше любимеца на публиката! “, не му остана длъжна Раева.



Краси и Илиана обаче бързо заровиха томахавките преди танците на 16-те суперзвезди, които нямат самообладание да се раздадат с пируети, поддържки и осъществявания от международна класа на дансинга.

Още довечера обаче една от двойките ще се класира последна и ще отпадне. Тежкото решение кой да остане и кой да си тръгне от шоуто ще вземат както феновете, по този начин и професионалното жури, в което, с изключение на Илиана Раева, са Галена Великова и симпатичната фамилна двойка Франциска и Томаш Папкала. Самите съдии скриха шапката на всички с прословут танц, заслужен за всяко международно шоу. 



Линиите за гласоподаване бяха отворени още в първите минути, с цел да може всеки да поддържа своите любимци.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР