Взрив от недоволство в социалните мрежи разпали изборът на Георги

...
Взрив от недоволство в социалните мрежи разпали изборът на Георги
Коментари Харесай

Георги Иванов е алкохолик и наркоман също като Боби Михайлов?

Взрив от неодобрение в обществените мрежи разпали изборът на Георги Иванов – Гонзо за нов президент на БФС. Разбира се не липсваха и остроумни смехории във връзка с просветителния ценз и възпитанието на 47-годишния някогашен голмайстор на „ Левски “.

 

Сред най-споделяните фотографии на Гонзо не бяха тези от успеха му на конгреса, а фотография, правена преди години, на която се вижда по какъв начин пловдивчанинът уринира измежду бял ден върху трафопост. Стари видеоклипове, припомнени от футболни почитатели посредством шерване в обществените мрежи, пък демонстрираха по какъв начин Иванов крещи, ръкомаха и псува като преносвач по време и след футболни мачове в качеството си не на ритнитопковец, а на механически шеф на БФС.

 

През последните няколко години Гонзо пие корав алкохол безусловно всеки ден, като в доста случаи надига чашата с водка, уиски или вино още от обяд, свидетелстват футболни функционери. Според думите им Георги Иванов е пияч като Борислав Михайлов и дори пие повече от него по обясними аргументи – надалеч по-млад е и носи доста повече. Към ежедневната си дажба от най-малко половин литър корав концентрат, Гонзо прибавя и две кутии цигари.

 

Още като футболист в дейна спортна възраст пловдивчанинът пушеше като комин, само че в полза на истината, тютюнът не се отразяваше на формата му. „ Фаса прави паса, алкохола прави гола! “, нееднократно е отвръщал Гонзо на рецензиите, че води разрушителен метод на живот.

Все отново любовта на Иванов към чашката и цигарата стана причина той да не съумее да направи кариера в Европа.

 

Според твърдоглав слух, който е популяризиран от десетки очевидци, и то освен от футболните среди, Гонзо прекомерно постоянно е под въздействието освен на алкохолни изпарения, само че и на други рискови вещества. Разказват, че Иванов е привързан към белия прахуляк и че е заслужен съперник на фолк артиста Константин в тази дисциплинираност.

„ Шмърка съвсем всечи ден, носят му половин или цялостен грам кокаин с положително качество – това е известно на всички “, твърди осведомен. Иванов постоянно се демонстрира и на обществени места в необичайно положение и е или хремав, или пък се почесва по носа, което е явен знак, че се е подкрепил с „ бело “.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР