Взаимоотношенията между хората започнаха да се превръщат в борба, кой

...
Взаимоотношенията между хората започнаха да се превръщат в борба, кой
Коментари Харесай

Проф. Калин Гайдаров: Семейството се превърна в арена за неразбирателство

Взаимоотношенията сред хората започнаха да се трансформират в битка, кой може да надделее, а не пространство за съдействие. Това се придвижва в фамилията и там хората стартират да се конкурират, то се трансформира в сцена за неразбирателства, това принизява концепцията за човешкото битие. Така проф. Калин Гайдаров, който е престъпен присохолог, разяснява по Българска национална телевизия ставащото в обществото в контекста  на обстановката към, упрекнати за убийството на 44-годишния.  

Защо се случва храта да развиват сюжети и хрумвания за закононарушения, риторично попита той. 

Формирането на престъпните настройки не е на момента, добави той.

Според него по време на пандемията, когато хората бяха затворени, случаите на принуждение не били повече, само че се отприщили след това, само че директна връзка не можело да се търси, тъй като минало много време. 

Имало развой на деградация на публичните нрави, който почнал от десетилетия. Проблемът бил морално духовен. Той прикани да се дават позитивни образци, да се демонстрират хора, които " реализират положителни резултати, все пак. "

Не може да се споделя, че сме по-жестока нация, безапелационен е проф. Калин Гайдров. Важно било тук да си подредим нещата, а не да се съпоставяме с другите. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР