Вярвам, че това сътрудничество ще допринесе за по-доброто реализиране на

...
Вярвам, че това сътрудничество ще допринесе за по-доброто реализиране на
Коментари Харесай

Димитър Илиев подписа Меморандум за сътрудничество с Националния младежки форум

„ Вярвам, че това съдействие ще способства за по-доброто осъществяване на младежките политики, ще даде спомагателна сила за реализирането на взаимни действия и ще открие нови благоприятни условия за развиване на младежите в България “. Това съобщи министърът на младежта и спорта Димитър Илиев при подписването на Меморандум за съдействие сред Министерството на младежта и спорта и Националния юношески конгрес.

Меморандумът подсигурява дейното взаимоотношение и съдействие както на национално, по този начин и на европейско равнище сред държавните институции и младежите, заети с образуването на младежките политики на България. Двете страни ще могат да обменят настояща информация по отношение на начинания, стратегии и планове, свързани с присъединяване на България в работата на Организация на обединените нации, Европейски Съюз, Съвета на Европа и други структури, имащи отношение към младежката политика на интернационално равнище.

Министър Илиев уточни, че меморандумът ще способства единствената организация у нас, членуваща в Европейски юношески конгрес със статут на Национален юношески съвет на страната, да даде по-голяма публичност на думата на младежите, на техните паники, упоритости и стремежи, само че и ще подкрепи дейното им присъединяване в региона на политиката на младежта. „ Вратата ни е постоянно отворена за Вас, имате нашето цялостно подпомагане и разгадавам, че взаимоотношението ни в бъдеще ще бъде още по-ползотворно и дейно “, добави Димитър Илиев.

„ Приемаме меморандума като надграждане на досегашното ни съдействие и за това политиката за младежта да стане по-ефективна, координирана и да дава отговор оптимално на потребностите на младежите и младежките организации “, сподели ръководителят на Националния юношески конгрес Мирослав Цеков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР