Вярно е, че нищо не може да се сравни с

...
Вярно е, че нищо не може да се сравни с
Коментари Харесай

Невероятните начини за отслабване без диета и спорт

Вярно е, че нищо не може да се съпостави с положителната подготовка, когато се опитваме да поддържаме форма и да покачваме равнищата на ендорфин. Има обаче доста неща, които можем да създадем, с цел да изгорим калории без доста старания. Повечето от тях са много елементарни и прекомерно налични. „ Poosh и Healthline “ са съставили лист с необикновени способи, по които можете да изгаряте калории, без да се потите във фитнеса, предава БГНЕС.

Вземайте леден душ

Един от методите да стимулирате лимфната си система е да се изплакнете със студена вода след душ, баня или сауна. Според изследване, оповестено през 2014 година в влиятелното списание PLOS One, излагането на мраз може да ви помогне да намалите кафявите мазнини и да ускорите метаболизма си, като се изключи че ускорява ендорфините, понижава възпалението, дава сила и успокоява възпалените или изтощени мускули. Достатъчно е да прекарате 60 до 90 секунди под студена вода.

Дъвчете дъвка

Дъвката дава чувство за задоволеност. Също по този начин може да подтиква метаболизма ви, съгласно „ Healthline “.

Разговаряйте изправени

Можете да стоите изправени, до момента в който вършиме някои елементарни неща, като да вземем за пример да говорите по телефона. Ако желаете да ускорите изгарянето на калории, пробвайте се да балансирате на единия крайник по време на диалога и да преминете към другия по време на идващия.
 Как най-лесно да отслабнете съгласно зодията си Как най-лесно да отслабнете съгласно зодията си
Не можете да отслабнете? Опитайте се да коригирате диетата в сходство със зодиакалния знак. Овен Овните обичат храните, богати на...

Наспивайте се

Добрият сън усъвършенства настроението, отпуска и оказва помощ за детоксикация и разпределяне на мускулите след интензивна подготовка. Дълбокият сън изгаря калории и поддържа метаболизма ни здрав.

Смейте се

Често се споделя, че смехът е най-хубавото лекарство и знаете - той също по този начин изгаря калории! Изследване, оповестено в „ International Journal of Obesity “, открива, че „ същинският смях “, сходно на смеха по време на развлекателен филм, може да усили метаболизма с 10 до 20%.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР