Вцентъра на Москва в паркирана кола бе открита котка, заключена

...
Вцентъра на Москва в паркирана кола бе открита котка, заключена
Коментари Харесай

Спасиха коте в Москва, което било изоставено с дни в скъпа кола

В центъра на Москва в паркирана кола бе открита котка, заключена там без вода и храна в продължение на четири дни. Тази история притегли вниманието на цялата страна, хората се втурнаха да избавят животното. Всички стадии на интервенцията бяха в детайли разказани в каналите на Telegram, в обществените мрежи и медиите, предоставяйки историята с трогателни видеоклипове.

Emergency services and police broke in a car near the Moscow's Kremlin on Wednesday (November 1) following reports of cat being locked inside.
— ABS-CBN News Channel (@ANCALERTS)
SOS видео

Сигнали за котка, хваната в капан в центъра на Москва, започнаха да се появяват към 12:30 часа локално време. Собственикът на имиджборда " Двач " Нариман Намазов, прочут с онлайн псевдонима Абу, написа за случая в своя канал в Telegram.

Той съобщи, че видеото с животното му е изпратено от клиент. Скоро сходни изявления се появиха и в други известни канали в Telegram. Всички известия гласяха, че котката е открита в сребрист Mitsubishi Outlander. Джип с регистрационни табели от Волгоградска област е бил паркиран в региона на Охотни ряд, близо до Болшой спектакъл.

Животното, затворено вътре в продължение на четири дни, нямало храна и вода. Котката интензивно се движела из салона и драскала с лапите по прозорците, предизвиквайки страдание измежду близките. Случайни минувачи към този момент се обадили на спасители с молба да избавят животното, само че чиновниците на Министерството на изключителните обстановки отказали да отворят вратата на колата без единодушието на притежателя. Тогава се знаеше, че мъжът е арестуван за несъответстващо държание и е в психиатрична клиника .

Публикациите в обществените мрежи, както и известията в медиите, провокираха необятен отзив. Хората започнаха да се събират на паркинга, някои от тях носиха със себе си кафези с вярата да вземат котката при себе си. Някои се държаха нервно, други даже плачеха.

Скоро на мястото пристигнала полиция. На въпрос на един от очевидците какво ще се случи, в случай че счупи стъклото на колата, представителят на реда дал отговор, че ще го направят те: " Сами ще го счупим, не се тормозете. Ние сами ще съставим протокол за инспекция. Колата е подозрителна... “ , сподели столичен служител на реда.

Moscow SPECIAL OPERATION Success: Cat Rescued!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР