Второ домакинство за пролетния полусезон предстои на футболистите от Етър.

...
Второ домакинство за пролетния полусезон предстои на футболистите от Етър.
Коментари Харесай

Етър с всичко най-добро срещу Витоша

Второ домакинство за пролетния полусезон следва на футболистите от Етър. Играчите на Емануел Луканов посрещат Витоша (Бистрица) в мач от 20-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в събота от 16:00 ч. на стадион „ Ивайло “.

Любомир Вушовски от София ще управлява дуела, асистенти са му Георги Тодоров и Марин Бонев, четвърти арбитър е Любослав Любомиров, а съдийски наблюдаващ – Йосиф Ронков от Габрово.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Съперникът е предпоследен в класирането и етърци ще търсят наложителна победа. Изтече наказването на бранителя Мариян Иванов и той се завръща в строя. Голмайсторът Мартин Тошев, който получи травма в глезена при гостуването в Русе, към този момент възобнови тренировки. Всички 22 футболисти са на линия и от тях Емануел Луканов през днешния ден ще избере групата от 20 имена за мача.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 12 часа във почитател магазина, от 14:00 ч. отварят касите от северната страна на стадион “Ивайло ”, а от 15:00 часа – и входовете. Паркингът пред централния вход ще бъде затворен за коли.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР