Вторник, 30 ноември - Копнеж за истинско приятелство и любовТози

...
Вторник, 30 ноември - Копнеж за истинско приятелство и любовТози
Коментари Харесай

Вторник, 30 ноември - Копнеж за истинско приятелство и любов

Вторник, 30 ноември - Копнеж за същинско другарство и обич

Този вторник ъгълът сред орбитите на Венера и Нептун е 60 градуса. Това се отразява върху мнозина от нас като блян за същинско другарство и обич. Може да ни се случи, в случай че преодолеем егоизма си и се стремим към трайни връзки, само че не в името на реализиране на персонални цели, а от дълбока вътрешна нужда. Ще ни се наложи да се научим на изкуството на компромиса и ще би трябвало да сме подготвени и на дребни жертви.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Представителите на зодия Овен е добре да помсилят за зависимостите си – влагат в тях обилни суми, които, в случай че си ги спестят в близката година, могат да създадат извънредно добра инвестиция, от която да се устоят години наред. Важно е през днешния ден да вземат съдбовното решение.

За Телците през днешния ден е идеално време да разпродават парцели, да печелят от продажбата на акции. Ако имат потребност от уроци по финансово ръководство, дано не се двоумят да се извърнат за съвет.

За Близнаците през днешния ден е удобен ден за спестявания. Ще би трябвало интензивно да работят за увеличение на активите си, само че това ще ги извърши с наслада – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Раците е добре да се провиснал – изключително в случай че пътуват по работа. Ще им върви, не би трябвало никога да се тормозят, тъй като шансът ще е с тях и ще бъдат забележително продуктивни.

Лъвовете е добре тъкмо през днешния ден да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви изключително, само че въпреки всичко, в случай че взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Девите финансовото обмисляне ще е от решаващо значение за бъдещата им непоклатимост. Нека не се тормозят да търсят експертни препоръки къде да вършат вложенията и вложенията си.

За Везните е значимо да знаят, че през днешния ден планетите няма да им въздействат изключително добре на финансовия фронт. Но дано не униват, защото напълно скоро ги чакат доста по-благоприятни интервали, в които ще печелят по доста и ще работят със размах.

Скорпионите ще бъдат фокусирани върху развиването на личността си. Ще харчат доста, с цел да наподобяват добре. Но вложенията им в имидж, както и в изкуство ще се възвърнат.

Стрелците ще имат съществени разноски. Ще харчат за неща, които за тях не са от значително значение. Това ще ги разстрои, само че единствено за малко.

Козирозите рискуват да бъдат излъгани. Затова е добре деликатно да наблюдават какво им споделят финансовите консултанти и да се пробват да си ревизират информацията и от други места.

Водолеите могат самоуверено да влагат на борсата и да осъществят концепциите си през първата половина на деня, до момента в който Фортуна е кацнала на рамото им.

Представителите на зодия Риби ще имат съществени грижи към решаването на комплицирани данъчни въпроси. Ако бизнесът им е в развлекателния бранш, има огромна възможност за приятни изненади.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР