Вторник, 29 март – Взискателни към следването на етичните правилаДнес

...
Вторник, 29 март – Взискателни към следването на етичните правилаДнес
Коментари Харесай

Вторник, 29 март – Взискателни към следването на етичните правила

Вторник, 29 март – Взискателни към следването на етичните правила

Днес връзката сред Венера и Сатурн продължава да има резултат, сходен на този от вчерашния ден. Чувството ви за дълг ще е изострено. Освен това и от близките ще изисквате да съблюдават етичните правила и правила.

Това ще е доста значимо и потребно, тъй като ценностната рамка на взаимния ни живот като общественост е мощно разтърсена.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овни , през днешния ден вашият триумф зависи от това какъв брой ползотворни ще са диалозите ви с сътрудниците. Не ги принуждавайте да следват вашия проект за деяние, както постоянно обичате да вършиме. Научете се да изслушвате деликатно мнението на другите – допустимо е тяхното решение за излизане от задънената улица да е доста по-ефективно от вашето.

Телци , през днешния ден звездите ви дават обещание забележителен, въпреки и кратковременен триумф в бизнеса. Хващайте бика за рогата и се възползвайте оптимално от обстановката. Заслужава си и може единствено за една нощ да се разсъните мега звезда.

Близнаци , през последните дни сте прекомерно натоварени. Ето за какво е обикновено самата мисъл, че през днешния ден ще би трябвало още веднъж да водите комплицирани бизнес договаряния, да ви ужасява. Поемете надълбоко мирис и се пробвайте да се поразходите измежду природата даже и единствено за половин час.

Раци , звездите вещаят, че с каквото и да се захванете през днешния ден, все ще го приключите с победоносен триумф. Затова грабвайте частния аероплан и проведете значими политически совалки. Не се отхвърляйте и от бизнес пътувания.

Лъвове , през днешния ден на раменете ви ще легнат доста отговорности. Научете се да отделяте житото от плявата - значимото от маловажното. Само по този начин ще намерите оптималното решение и на най-сложните проблеми.

Деви , през днешния ден не се обиждайте на шефовете си – не може да изисквате от тях постоянно да се преценяват с вашите житейски неволи. Свършете си най-малко един път качествено работа, а след това се оплаквайте от ориста, колкото си желаете.

Везни , през днешния ден е добър ден за чертане на дълготрайни проекти за бъдещо развиване на бизнеса. Обмислете какво очаквате да се случи в околните пет години – ще изненадате прелестно бизнес сътрудниците си със своя натурализъм и деловитост и напълно скоро те ще създадат съществени вложения във вашите инициативи.

Скорпиони , през днешния ден звездите ще тестват лоялността ви към вашите идеали и житейски правила. В никакъв случай не ги нарушавайте и не се отклонявайте от тях. Те са не по-малък актив от банковата ви сметка.

Стрелци, главното предизвикателство през днешния ден е да намерите оптималния баланс сред работа и свободно време, сред генериране на нови хрумвания и осъществяване на остарели. Не се изолирайте от по-опитните си сътрудници и ще имате всички шансове да намерите точния баланс.

Козирози , през днешния ден тези от вас, които работят като публицисти, литературни критици или книгоиздатели, ще имат извънреден триумф. Звездите ще са изключително благосклонни към тези, които пишат и творят на белия лист.

Водолеи , не бъдете капризни, когато директните началници ви разпореждат задания. Правете това, което е належащо. В противоположен случай, по-късно ще съжалявате за пропуснатите благоприятни условия за кариерно развиване.

Риби , през днешния ден ще станете благополучен притежател на нещо огромно – къща с градина, каравана, а може и просто трикрил дрешник. Не забравяйте вечерта да почерпите за придобивката.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР