Вторник, 11 януари – Изпълнени с ярко въображениеДнес орбитите на

...
Вторник, 11 януари – Изпълнени с ярко въображениеДнес орбитите на
Коментари Харесай

Вторник, 11 януари – Изпълнени с ярко въображение

Вторник, 11 януари – Изпълнени с блестящо въображение

Днес орбитите на Слънцето и Нептун са ситуирани на 60 градуса една по отношение на друга. Това въздейства на въображението – усилва го, а също така и ентусиазира.

В мнозина може да се зароди блян по по-висше знание. Други ще желаят да развиват нови хрумвания, само че ще би трябвало да помислят деликатно дали тяхната реализация в действителност си коства.

Охладете ентусиазма, помислете на мира няколко дни, добре обмислете концепциите си и по-късно действайте. Както споделя известният френски политик Шарл Морис дьо Талейран (1754-1838): „ Нищо не дава повече мир от взетото решение! “

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден е добър ден да започнете да търсите нова работа. Разпитайте родственици и другари - може би те ще ви оказват помощ да намерите таман това, което търсите. Късметът ви е някъде напълно наоколо, бъдете деликатни да не го пропуснете.

Телци , този вторник е подобаващ да започнете личен бизнес, в който да работите за себе си. Имайте поради обаче тежестта на отговорността, която рано или късно може да се окаже толкоз огромна, че да ви смаже.

Близнаци , защото през днешния ден ще се интересувате не толкоз от парите, колкото от полезността на вашия труд, изцяло е допустимо да вземете трайно решение да измененията региона, в която работите.

Раци , през днешния ден ви чакат откровени диалози с шефове и бизнес сътрудници. Вероятно ви се е натрупало доста напоследък, само че защото с тези хора има още доста какво да свършите, бъдете малко по-дипломатични и най-много по-толерантни към непознатите неточности.

Лъвове , денят е извънредно удобен за срещи – предходните кавги и различия са забравени, а вие още веднъж сте уважавани поради скъпите си качества. Но си извлечете поука – различен път надали всички ще страдат от амнезия.

Деви , през днешния ден ще бъдете доста учудени какъв брой доста се е трансформирал курсът на държание във вашата компания поради някои политически пристрастия на ваши бизнес сътрудници. Много евентуално е това да не е за дълго – тъй че работете съществено и не бъдете толкоз сериозни.

Везни , пазете си нервите и не приемайте всичко прекомерно персонално. Вашата сензитивност е неприемлива в бизнес средата, в която работите.

Скорпиони, през днешния ден ще ви бъде доста мъчно да убедите обичания човек, че го обичате най-малко колкото работата си, макар че отделяте доста повече време за нея.

Стрелци , през днешния ден ще би трябвало да се заемете с нов виновен бизнес, който въобще не ви е драговолно, а и някой непрекъснато ще ви разсейва от огромната цел. Бъдете невъзмутими и мислете за крайния резултат, който желаете да постигнете.

Козирози , шефът ви ще реши да ви подложи на тестване дали можете да се справите, в случай че ви назначи на по-висока и по-отговорна позиция. Не се плашете, че ще бъдете на изпитателен период, тъй като ви имат доверие и ще усетите поддръжката на хората, с които работите.

Водолеи , през днешния ден е по-добре да не навлизате в най-дълбокото. Не бъдете прекомерно смели, още повече, че към вас се плетат интриги. Не се включвайте в тях, тъй като в противоположен случай рискувате репутацията си.

Риби , през днешния ден е целесъобразно да не се пренапрягате, тъй като са вероятни проблеми с нервите и неспособност да се концентрирате, а това тъкмо в този момент не ви е нужно.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР