Вторият служебен кабинет на Гълъб Донев официално встъпва в длъжност.

...
Вторият служебен кабинет на Гълъб Донев официално встъпва в длъжност.
Коментари Харесай

Румен Радев представи приоритетите на новия служебен кабинет


Вторият длъжностен кабинет на Гълъб Донев публично встъпва в служба. Държавният глава Румен Радев показа дилемите и целите на служебното държавно управление на публична гала в Гербовата зала на президентството.

„ Основна задача на държавното управление е приготовление на почтени и транспарантни избори и тя се усложнява на фона на новите промени в Изборния закон. Но аз имам вяра, че вие ще извършите всичко належащо, тъй че гласът на българските жители да не бъде килнат “, сподели президентът.

„ Основните цели във вашата по-нататъшна активност би трябвало да бъдат ориентирани за гарантиране на покупателната дарба на българските жители и битка с обедняването, поддръжка на най-уязвимите, ограничение на монополите и спекулата, възстановяване на основите за икономическо развиване, поддръжка на родните производители и привличане на задгранични вложения, добави Радев.

Сигурността и подсилване на страната също остават непрекъснат ангажимент на служебния кабинет на Гълъб Донев.

„ Очаквам работата по плановете за рационализация, която бе изоставена от години, да продължи да се развива. Очаквам още по-голямото подсилване на защитата на границата взаимоотношение с Европейска комисия, битка с престъпността, финансовите закононарушения, беззаконието по пътищата и наркоразпространението “, президентът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР