Вторият сезон на Линия на разделението започва тази сряда, в

...
Вторият сезон на Линия на разделението започва тази сряда, в
Коментари Харесай

`Линия на разделението`: да живееш между Изтока и Запада през 60-те - тази вечер по Epic Drama

Вторият сезон на " Линия на разделянето " стартира тази сряда, в 22:00, по новия трагичен канал Epic Drama.
 Историкът сър Кристофър Кларк: Европа в този момент припомня на годините преди Първата международна война
Младите и надарени членове на екипа получиха куп похвали от киноиндустрията и критиците. Хенриет Конфуриус, Джонас Ней и Мария Драгус отнесоха вкъщи няколко награди и номинации в двете години, през които поредицата беше предавана.



Германия, лятото на 1960 година: жителите на Танбах, които живеят на границата сред Източна и Западна Германия, се озовават в цялостен политически парадокс - повърхностно поставената граница е разделила града на две. 

След като Пражката пролет бива удавена в кръв, дребното останала религия в " социализма с човешко лице " е на път да се изпари. Докато Анна и Фридрих към момента работят върху построяването на социализма в Германска демократична република, бащата на Анна Георг декор Стрисоу се възползва от западногерманското " икономическо знамение ".

Скоро границата в средата на Танбах взема първи жертви - дете умира в случай с граната, Хилде попада в лапите на службите за сигурност, синът на Ана Феликс бяга от казармата, а Розмари, на която следва да стане третата брачна половинка на Георг, крие тъмна загадка. Градът на фронтонтовата линия на Студената война е раздран от желязната завеса.



Epic Drama е най-новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички клиенти на тв услуга на оператора. ТВ каналът е разполагаем също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.

Сред министър председателите в стартовата скица бе основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “, в чийто втори сезон взе участие и Лив Тайлър и луксозният „ Версай “; в средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, на Цветница - „ Миниатюристът “, а през лятото текат всички сезони на паметния „ Династията на Тюдорите “.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР