Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална

...
Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална
Коментари Харесай

Вторият сезон на хитовия сериал Вина започва на 7 януари

Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия – " Вина " – стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

" Имаме доста огромна поддръжка на феновете и се надяваме да отговорим на техните упования. Моята героиня е набожен човек и даже и както видяхме в първия сезон, когато имаше предпочитание за възмездие на брачна половинка си, тя е склонна да прости ", сподели в " Денят стартира " актрисата Параскева Джукелова, която извършва ролята на Цвета Бончева.



" Бях сюрпризирана и щастлива, когато видях какъв брой доста хора са изживяли и харесали сериала. Антония е ранимо и прочувствено момиче. Всички сме хора и сме палитра от страсти. Няма чисто неприятни и чисто положителни персонажи ", разяснява Дария Митушева, която играе Антония.

Сценаристи на " Вина " са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера – Росица Бакева. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова.

Актьорският състав на " Вина " включва Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова и други

Сред изненадите във " Вина 2 " е присъединяване на една от най-талантливите и обаятелни актриси – Лилия Маравиля. Зрителите ще видят още няколко нови лица – Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска. Ролите в епизодите в ера се извършват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

За да си напомнят феновете началото на вълнуващата история в сериала " Вина ", Българска национална телевизия 2 излъчва повтаряне на първи сезон в празничните вечери към Рождество и Нова година – по два епизода на 22, 23, 24 декември и на 29, 30, 31 декември от 20:00 ч. по Българска национална телевизия 2.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът " Вина " е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

Вижте целия диалог във видеото




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР