Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална

...
Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална
Коментари Харесай

Вторият сезон на сериала Вина стартира по БНТ на 7-ми януари

Вторият сезон на хитовия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия – „ Вина “ – стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.



" Втори сезон стартира 5 дни след края първи сезон, като кино деяние. Във втори сезон ще се доразвият връзките и ще забележим по какъв начин предишното има отражение върху сегашното. Мотото на този сезон е: " Ако искаш бъдещето да е друго от предишното би трябвало да забравиш предишното ", съобщи Виктор Божинов, режисьор на сериала " Вина " в " Денят стартира ".

Той изясни, че ще има няколко нови герои и ще се засегне тематика, обвързвана с природата и по какъв начин ние хората влияем на нея.

" Зрителите към този момент видяха, че моят воин е много комплициран по отношение на своите усеща по отношение на две дами и мисля че най-сетне ще вземе решение ", описа артистът Владимир Зомбори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР