Вторият отбор на ансамбъла направи дебютно представяне по време на

...
Вторият отбор на ансамбъла направи дебютно представяне по време на
Коментари Харесай

Вторият отбор на ансамбъла с дебют на контролно състезание



Вторият тим на ансамбъла направи дебютно показване по време на неофициалното контролно на националния тим, което се организира в зала „ Раковски “.



Камелия Стоилова, Петя Борисова, Натали Гигова, Вая Драганова и Биляна Везирска изиграха композициите, които играе и първия състав пред президента на БФХГ Илиана Раева, треньорския щаб - старши - треньора Весела Димитрова и помощник-треньора Михаела Маевска., както и танцовите педагози на тима - Елица Луканова и Елица Павликенова.



Изпълненията на девойките гледаха и дадоха своите оценки и инструкции Мария Петрова (вицепрезидент на БФХГ и ръководител на Търговска колегия на EG), Християна Тодорова - интернационален арбитър и Мария Кънчева - ръководител на Търговска колегия на Треньорската комисия.

На контролното участваха и шефът на националните тимове Деспа Кателиева, Невяна Владинова - втори вицепрезидент на БФХГ, шефът на зала " Раковски " - Татяна Стоянова, както и " златното момиче " Елена Бинева.



В инспекцията взе участие и първия ни отбор. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова се приготвят за присъединяване в международната купа в Баку, която ще се организира от 7-мш до 9-ти май. В Азербайджан в самостоятелното ще си показват Боряна Калейн и Катрин Тасева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР