Вторият кръг от сезон 2023 в Световния рали шампионат -

...
Вторият кръг от сезон 2023 в Световния рали шампионат -
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Ойт Танак с много важна победа в рали “Швеция”

Вторият кръг от сезон 2023 в Световния рали шампионат - рали “Швеция ” зарадва почитателите с оспорвани борби за всяка една позиция в челото, само че най-после успеха беше за завърналия се в М-Спорт Ойт Танак. Така над една година след последния триумф на отбора на Малкълм Уилсън, М-Спорт още веднъж побеждава.

В Sportal Motorsport водещите Георги Иванов и Евгени Въков проучват надпреварата и търсят смисъла на тази победа на Танак - какъв брой е значима тя за него, за М-Спорт и за борбата за международната купа тази година.

Също по този начин, рали “Швеция ” сервира и забавен проблем по отношение на потреблението на заповеди от бокса в отбора на Хюндай, които бяха изпълнени както би трябвало, само че отново не доведоха до стремежи резултат. Крейг Брийн си остана втори, а Тиери Нювил - трети и нека тези точки, които загуби в последната права Тиери да нямат значение в борбата за международната купа.

Възможно ли е Макларън и Хонда още веднъж да работят дружно във Формула 1? Това е тематиката, обвързвана със международния шампионат, която обсъждахме преди снощните представяния на нови коли. Има ли смисъл Зак Браун да насочи Макларън към Хонда и какво може да завоюва отборът от това?

Тестовете на MotoGP в Малайзия завършиха, само че не всички са удовлетворени от тези тествания. Какво съумяха да свършат и какво - не тимовете, както и за какво Марк Маркес е толкоз неудовлетворен от работата на Хонда? Всичко това в Sportal Motorsport.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР