Втори пожар в рамките на часове възникна на територията на

...
Втори пожар в рамките на часове възникна на територията на
Коментари Харесай

Втори пожар лумна в Хасковско, фронтът край село Миладиново е 7 км

Втори пожар в границите на часове породи на територията на област Хасково. Той е в землището на харманлийското село Коларово по посока любимецкото село Оряхово, оповестиха от регионалната администрация в Хасково.
Прочетете още
Малко по-рано през днешния ден пламна терен със сухи треви и широколистна гора в землищата на селата в Сакар планина Пъстрогор и Младиново, община Свиленград.

Край Коларово горят сухи треви. Няма заплаха за популацията, твърдят от държавната администрация. В харманлийското село Овчарово също горят няколко двора към къщи, само че къщите към този момент не са наранени. Няма данни за потърпевши.

Усложнява се обаче ситуацията сред селата Младиново и Пъстрогор поради мощния вятър. Седемте екипа не престават работа. Обстановката е доста комплицирана. Вятърът непрекъснато сменя посоката си, а теренът е недосегаем за техника. Фронтът към този момент е към 6-7 километра и навлезе и в землището на село Момково, сподели пред публицисти началникът на свиленградската пожарна Иво Тонев.

Заради огненото злополучие се затваря пътят Пъстрогор - Младиново.

По-рано през днешния ден бяха локализирани съществуващите огнища на територията на региона - край харманлийските села Шишманово и Преславец.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР