Втори клуб от Серия А прояви интерес към талантливия вратар

...
Втори клуб от Серия А прояви интерес към талантливия вратар
Коментари Харесай

Втори клуб от Серия А иска вратар на "Левски"

Втори клуб от Серия А прояви интерес към надарения вратар от школата на " Левски " Иван Андонов. Към 17-годишния юношески национал се знаеше за интерес от " Фиорентина ", съгласно Tuttomercatoweb. Сега италианският сайт 1000cuorirossoblu.it заяви, че и " Болоня " следи надарения българин, като даже се готви да стартира договаряния за неговото привличане още през зимния трансферен прозорец.

Андонов е считан за един от най-перспективните на поста си в България. Той стартира и зимната подготовка с мъжкия тим на " сините ", само че не отпътува за лагера в Хърватия. В началото на предходната година младият вратар подписа контракт с " Левски ", до 31 декември 2022 година

Междувременно софийският клуб регистрира, че е продал към този момент 18 000 членски карти от акцията " Аз съм " Левски ". При старта на акцията в края на септември м.г. президентът и притежател на клуба Наско Сираков бе оповестил, че задачата му е да бъдат продадени най-малко 50 000 карти, само че след това той подвигна летвата на 100 000, защото желал " Левски " да бъде клубът с една от най-многобройните членски маси в Европа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР